7 gode julekalendere til ham der elsker god alkohol

Har du også en mand i dit liv, som går op i lækker alkohol? Så kan det være en rigtig betænksom og personlig gave at give ham en julekalender med lidt luksus til hverdagen i december.

Her kan du læse mere om, hvor du kan købe en julekalender med alkohol til ham.

En færdig version

Skal julekalenderen være både flot, nem og lækker, så kan du købe en af de mange færdige versioner af julekalendre til voksne, som man kan finde på markedet i dag. Her finder du både små og store af slagsen, og der er mange slags indhold.

Den, der minder mest om børnenes version, er den med fyldte chokolader med alkohol i. Bare hold den langt fra børnene, og så kan han nyde den, når de er kommet i seng.

Blandet spiritus

Der findes kalendere, som blander forskellige slags spiritus. Den ene dag får du en lille gin, mens den næste måske er en whiskey. Ved du, at han er særligt glad for én slags alkohol, så kan man også finde kalendere til det.

Lækker gin

Er han for eksempel glad for gin, så kan du få en, hvor der er en ny gin i hver dag, men nogle versioner vil også have dage med sjove tonics, glas og meget mere. Du kan altid læse dig frem til, hvilken version du kigger på.

Lav din egen version

Laver du din egen version, så kan du eventuelt købe en tom kalender, som du selv kan fylde i. Her kan du vælge om det hele skal være alkohol, eller om der skal noget andet i nogle af lågerne.

Portvinstema

Er manden glad for portvin, eller kunne han godt tænke sig at lære mere om det, så kan du lave en kalender med portvinstema.

Her kan du fylde små flasker portvin i nogle af dagene, portvinsglas i andre, og så endte slutte med en portvinssmagning eller have den den første dag, så han er forberedt til resten af kalenderen.

Portvin er populært til jul, så det kan være en god måde at få smagt en masse på.

Med kalenderen kan han smage alle mulige forskellige slags, og så finder han ud af, hvilke han bedst kan lide. Den sidste dag kan også være gavekort til en stor flaske af den portvin, som han bedst kunne lide. Så holder den lidt længere.

Andre temaer til julekalenderen

Du kan selvfølgelig sagtens lave andre temaer til hans julekalender, og her kan man være kreativ. Ønsker han sig en stor ting, så kan man give ham mindre dele hver dag, så han til sidst har et helt sæt LEGO, bageudstyr eller andet sjovt.

Noget for alle

Kalenderne her var rettet mod mænd, som kan lide alkohol, men de kan selvfølgelig sagtens gives til kvinder og andre, som er til det. Det vigtigste er, at du lige tjekker, at det er noget, modtageren kan lide. Det ville være synd, hvis det ikke var. Så går en gave fra at være en fin tanke til noget, som bare tynger, og det skal det i hvert fald ikke være.

Kalenderen kan også laves til par eller familier. Så skal de bare tilpasses, så der er noget i, som alle kan lide. Er budgettet mindre, eller skal gaverne være større, så kan man også lave en adventskalender i stedet for, så der er fire gaver i stedet for 24. Det kan også være sjovt og hyggeligt, og de kan åbnes, når man tænder adventskransen.

Der er altid næste år

Er julekalenderen et hit, eller skulle der lige ændres noget, så kan du jo komme stærkt igen allerede næste år.

Menu
Top